JAK ZAMÓWIĆ?

Jak zamówić
zupy mocy WECO?

Na wstępie od razu uczciwie uprzedzamy – nie jesteśmy ogromnym cateringiem, w którym można w dowolny sposób zmieniać skład potraw, wykluczać składniki czy anulować dostawy dzień przed;) Jesteśmy rodzinną manufakturą, która GOTUJE, a nie PRODUKUJE. Obecnie z ekscytacją rozwijamy naszą firmę i badamy, czy wszystko działa jak powinno, co można poprawić albo zmienić. Jeśli macie więc sugestie i porady dotyczące jakiegokolwiek aspektu, będziemy wdzięczni za Wasze maila na adres kontaktowy. Nasze zupowe menu ustalane jest z góry na tydzień. My mamy możliwość kulinarnego szaleństwa i spożytkowania pokładów kreatywności, a wy wspaniałą przygodę przy odkrywaniu naszych smaków. W menu tygodniowym zawsze znajdziemy miejsce zarówno na klasyki gatunku, jak i gastronomiczne podróże małe i duże.

Na początek proponujemy Wam poniższy system zamówień

KROK 1

Abonament na zupy zamawiamy z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do czwartku, tzn. jeśli chcecie żeby zupy zaczęły do Was przyjeżdżać w czwartek 14-go, to zamówienie trzeba złożyć najpóźniej do czwartku, 7-go.

KROK 2

Istnieje możliwość jednorazowego zamówienia zestawu testowego – 7 zup w słoikach 0,5 l lub od razu abonamentu na okres tydzień – 3 miesiące.

KROK 3

Zupy przyjeżdżają do Was z góry na cały tydzień w czwartki, czyli macie zapewnioną parującą i zdrową miskę od czwartku do środy.

Ważne

Zupy są dobrze zawekowane i ich minimalna przydatność do spożycia przy przechowywaniu w lodówce wynosi 14 dni. My zupy testowe otwieraliśmy nawet po 30 dniach i były nadal świeże:)

 Przechowywaną w lodówce zupę możecie bez problemu zabrać ze sobą do pracy – kilka godzin w temperaturze pokojowej nie sprawi, że się popsuje.

Zróbcie nieco miejsca w lodówce! Na zupy dla 1 osoby na tydzień potrzeba około 1/3 dolnej najwyższej półki, dla dwóch osób już niemal połowę, a dla całej rodziny całą dolną półkę. Jeśli macie w domu chłodne pomieszczenie – piwnicę lub spiżarkę, to śmiało możecie zostawić zupy tam.

Zupy dostarczamy własnym dowozem chłodniczym i pod Wasze drzwi trafiają mocno schłodzone. Najlepiej wstawić je do chłodnego pomieszczenia lub lodówki bezpośrednio po dostawie. Zbierajcie słoiki po zupie! Gotujemy i dostarczamy w duchu recyklingu. Umyte i zakręcone słoiki wystawcie w kartonie, w którym przyjechały Wasze WECO w dniu dostawy, tak aby nasz kierowca mógł je zabrać. 
W naszej kuchni raz jeszcze umyjemy je i dokładnie wyparzymy, tak aby mogły być tym, do czego zostały stworzone – opakowaniem wielokrotnego użytku.